Vem är jag?

…eller ”Me, myself and I”

BautaWitch är (en ordlek på mitt efternamn och) mitt alias som jag bloggar, inspirerar, designar, handarbetar och driver min webbshop under.


Min blogg är skriven för oss runt 50 som fortfarande älskar livet och ser till att inte bli gamla till sinnet. Vi som fortfarande månar om och ser till att göra livet till en glittrande färgkavalkad och kul att leva! Men om du är yngre eller äldre är du precis lika välkommen! 😉

Jag är en oerhört känslosam person som ser livet i färg men alltid agerar ”svart eller vitt”! Idag är jag världens lyckligaste pga att jag på äldre dagar (hösten 2010), äntligen har hittat världens bästa pojkvän, Finaste G, min ”Himmelspusselbit”, och nu lever vid hans sida.

Vi brukade bo i en lägenhet i Solna men den sålde vi i augusti 2015 för att bosätta oss på heltid i vårt vinterbonade lantställe i Björkvik, som vi blev stolta ägare till hösten 2012.

Frilagd-Little-Miss-BautaWitch

Här bor vi tillsammans med vår röda innekatt Findus Zlatan, även kallad Firre och våra 2 hundar av rasen Coton de Tulear, Woofie (född 2014-06-01) och Happy (född 2015-09-23). Hundarna har sin egen instagram med ca 1.000 följare.

Alla våra 4 döttrar är utflugna. Min äldsta, Nikolina, 24 år pluggar i Zagreb och min yngsta, Danijela, 21 år bor i Stockholm och jobbar som butiksförsäljare på Gigamex. Görans äldsta, Jessica, 25 år bor också i Stockholm och jobbar på Audi medan Therese, 23 år bor i Göteborg och jobbar på lagret på Lindex.


Tillsammans med G möter jag vardagen och gemensamt tar vi varje tillfälle att sätta färgkant på den. Jag startade mitt företag, BautaWitch AB i april 2014 i väldigt liten skala men idag jobbar vi båda 2 bara med det.

Mitt liv är en känslomässig berg-o-dalbana så bloggen är full med känslor. Oftast positiva sådana men det finns dagar då det spricker för mig…Jag älskar att skapa med mina händer och startar upp det ena kreativa projektet efter det andra. Handarbete – främst virkning men även smyckestillverkning, inredning, foto och bloggar…

Jag älskar att inspirera! Min blogg – BautaWitch.se, är en en blandning av dagboksinlägg fulla av känslor, inspirationstips och DIY (Do It Yourself) med stort fokus på virkning och garn. Alla mina mönster och DIY-tips hittar samlade du under fliken DIY!

Till-BautaWitch-Webbshop2-small

Min drivkraft är just att inspirera och därför delar jag mitt mönster gratis med dig! Kom dock ihåg att jag lägger ner väldigt mycket tid på detta och om du virkar en mössa enligt mitt mönster och visar bilder på din, så vill jag att du i ditt inlägg på din blogg, hemsida, Facebook, Instagram, Pinterest eller oavsett social media länkar till min blogg och anger källan.

Och eftersom jag livnär mig på att designa mönster, inspirera och sälja garn och materialet till dessa så uppskattar jag verkligen när/om du handlar i min webbshop! 🙂

I min webbshop, BautaWitch.com kan du köpa de garner och tillbehör som jag själv använder när jag virkar mina egna designer och mönster som jag delar med dig, här i bloggen. De garner som jag specialiserat mig på är Hoooked Ribbon XL samt min största favorit – Catania (bomullsgarnet med den vackra lystern, som jag har i hela 87 olika färger!).

Smycken by BautaWitch kallar jag de smycken som jag gjort. Vill du se exempel på fler så, kika här!

Några andra större exempel på mina kreativa projekt är mina tre bildbloggar:

Total Bliss by BautaWitchTotal Bliss på iMac
– ett fotocollage av underbart vackra och romantiska bilder i färgteman, mitt alldeles egna “Wonderland”.
Välkommen in!

Love of Autumn by BautaWitch
– ett färgsprakande fotocollage och min hyllning till den vackraste av årstider, hösten.
Välkommen in!

Love, Lace and Fairytales by BautaWitch
– ett fotocollage av romantiska bilder.
Love and romance make the world go round! ❤
Välkommen in!

The best camera is the one I Mitt Galleri hittar du fotografier som jag tagit själv. Mitt Galleri är det forum jag saknat för att dela med mig av den glädje jag känner varje gång jag fotograferat något som tilltalar mitt öga. Något som får mig att stanna till och reflektera över hur mycket vackert och hur mycket färger det finns i livet. Och hur många känslor de väcker!
.
PS. Alla mina bildbloggar samt  ”Mitt Galleri” är under ständig förändring och jag fyller på med nya fotografier allt eftersom och mest hela tiden. 😉 Du kan även följa mig på Instagram!
.

Åsa BautovicStor KRAM ♥ och tack för att du läser min blogg!

Åsa Bautovic
Åsa Bautovic

Följ BautaWitch.se på Facebook!
✿ BautaWitch ✿ Åsa Bautovic ✿