Bloppis by BautaWitch

Vill du köpa?

När jag pysslar, handarbetar eller pärlar så gör jag det nästan alltid för eget bruk MEN ibland kommer jag på mig själv med att ”Herregud, när ska jag bära alla dessa armband?” eller ”När blir det tillfälle att ha alla de här sakerna framme?”. Då gör jag en rensning. De smyckena, prylarna eller rent utav kanske kläderna (för ibland kör jag garderobsrensningar också och där finns det skatter, må du tro – även om jag inte gjort dem själv… 😉 ) kommer jag att sälja och lägga ut på den här sidan fortsättningsvis. Den kommer alltså aldrig att vara statisk! 🙄

BautaWitch secretOm du vill köpa något, så skickar du mig ett mail. OBS! Du kan bara beställa via mail och mailadressen är: asa.bautovic@hotmail.com! Jag säljer  enligt principen ”först till kvarn”. Är du först så skickar jag dig mina kontouppgifter. När dina pengar sedan kommit in på mitt konto så skickar jag saken till den adress som du uppgett i ditt mail. Priserna gäller exkl frakt. För smycken är frakten 30 kr (skickas i postens minsta förfrankerade vadderade kuvert) och för övrigt kollar jag med posten om och när det blir dags. Klicka på bilderna för att se dem i full storlek!

Om mina smycken – Made by BautaWitch
Varje smycke är unikt och det finns bara ett av varje sort. Det levereras i en liten organzapåse. Smyckena innehåller alla metaller som enligt smyckesdelsleverantörerna är testade med apotekets nickeltest. Värt att veta är att de tråkigt nog, med tiden kan ändra färg precis som de flesta bijouterier gör.

Klicka på bilderna för att se dem i full storlek!

Mer om mig!